T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / AKKUŞ - KARGI FERHAT AKBULAT ORTAOKULU

KARGI FERHAT AKBULAT ORTAOKULU

Telefon
0538 443 52 68
Belgegeçer
0538 443 52 68
WEB
https://kargiferhatakbulatortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Kargı Mahallesi Kavakboynu Sokak Akkuş/ORDU
Vizyon
Kargı Ferhat Akbulat Ortaokulu olarak; Öğrencilerimizi, aklın ve bilimin ışığında, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, sürekli gelişime ve değişime açık, nitelikli ve donanımlı bir birey olarak üst öğretim kurumlarına hazırlamak ve çağdaş, bilgili, katılımcı ve demokrasiyi özümsemiş vatandaşlar olarak yetiştirmektir.
Misyon
Kargı Ferhat Akbulat Ortaokulu olarak;Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı olarak, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği Şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Başarılar
Güncelleniyor...
Öğretmen :6
Öğrenci :52
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2560
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim/Taşımalı Eğitim
Saatler
09:00-15:20
Isınma
Kalorifer Sistemi
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Öğrencilerin % 98´i taşımalı eğitim kapsamında olup öğretmenler köydeki evlerde ikamet etmektedirler.
Servis Bilgisi
Kargı Mahallesi, Çökek Mahallesi ve Gürgenliyatak Mahallesinden öğrenciler toplam 8 adet servisle taşımalı eğitim kapsamında okula gelip gitmektedirler.
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kargı Mahallesi, Salman Beldesine 14 km, bağlı olduğu Akkuş ilçe merkezine 42 kilometre mesafe uzaklıktadır. Ordu şehir merkezine mesafesi 147 kilometredir. Köye 5 km mesafede Erbaa´ya bağlı Gökal (Güldere) Beldesi bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır